Bel ons: +31 251 22 35 10

Gratis verzenden in Nederland over €25.00

Start uw auto niet of moeilijk bij koud weer?

Wanneer de thermometer naar beneden gaat starten veel auto’s en vooral diesels slechter dan met warme temperaturen. Als u zelf merkt er alleen last van te hebben wanneer de temperatuur daalt zit u hier goed. Wanneer u met alle weersomstandigheden start problemen ondervindt klik dan hier.

Diesel Vlokken

De kou kan voor veel problemen zorgen wanneer het bijvoorbeeld vriest is het mogelijk dat de diesel uit uw tank ook gedeeltelijk bevriest. Dit fenomeen heet vlokken ook wel parafinevorming , er ontstaan parafinecrystallen in de tank die mogelijk de brandstofleidingen en filters kunnen verstoppen. Hierdoor komt de brandstof niet tot de cilinders en start de auto niet of slecht. Dit is op te lossen met Tecflow Speed Cleaner.

Water in de tank

Ook is het mogelijk dat er water in de tank zit. Door temperatuur verschillen in de tank vormt er condens in de brandstoftank. Omdat water en de brandstof niet met elkaar mengen kan dit voor roestvorming zorgen in de tank maar ook in het gehele brandstofsysteem. Dit kan tevens de koude start erg beïnvloeden. Tecflow Speed Cleaner is een additief dat zich bind met water, hierdoor wordt het water mee verbrand en beschermt u zich tegen het roesten van het brandstof systeem.

Mechanische mankementen

Het volgende zouden mechanische mankementen kunnen zijn. Wanneer de auto zelf niet door krijgt dat het zo koud is bereid hij de start daar ook niet op voor. Normaal gesproken weet een auto de temperatuur en past hij daar de start ook op aan. Hierdoor kan bijvoorbeeld de choke anders moeten worden ingesteld. Dit word gedaan doormiddel van sensoren die de temperatuur meten.

Diesel Vlokkken

Diesel vlokken kunnen makkelijk worden verwijderd met Speed Cleaner en voorkomt start problemen in de kou

vocht in tank

Emulgeert met vocht en zorgt dat dit geleidelijk mee verbrand.

injectoren of verstuiver

Reinigt de Injectoren en verstuivers van vuil en koolaanslag om de ontsteking te verbeteren

preventief

Voorkomt roest en motorische problemen door regelmatig uw brandstofsysteem te reinigen

Hulp nodig bij het vinden van het juiste additief? Wij zijn experts!

De waardering van www.tecflow.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 680 reviews.