Bel ons: +31 251 22 35 10

Gratis verzenden in Nederland over €25.00

Over Ons

Hoge kwaliteit is onze standaard

Voor u, uw motor en uw volgende generatie

Sinds 1966 is ons team erin geslaagd om de behoeften van de industrie te begrijpen en betrouwbare producten te creëren om hen allemaal van dienst te zijn.

Vanaf 1966 bevindt Stam Automotive Products het moederbedrijf van Tecflow zich al in de automotive branche. Hierbij werd geluisterd naar de vragen van de klanten waarop wij de vragen beantwoorde met producten om de smering te optimaliseren en de motor op een juiste manier te reinigen

In de jaren zeventig werden de eerste motor ontkolers ontwikkeld on de naam Tecflow. Al snel volgde brandstofadditieven, keramische smeermiddelen en hoge kwaliteit service producten.

Mijlpalen

Onze nummers

Producten
0
Jaren ervaring
0
Actief in landen
0

Keramische oplossingen

Motoren zijn ongekend verfijnde machines waarbij tot op moleculair niveau winst te behalen valt. Jaren lang werd gezocht naar een product wat tot op dat niveau smering kon leveren. Als eindresultaat heeft Tecflow een lijn producten ontwikkeld met als basis Keramiek, dat tot moleculair niveau smering kan leveren in uw motor, versnellingsbak of als smering in de industrie.

hoogste kwaliteit als uitgangspunt

Het produceren van chemicaliën kent veel verschillende kwaliteitsstandaarden en wij kiezen uitsluitend voor de hoogste. Van simpele chemische producten tot keramische motorbescherming gaat kwaliteit voor op omdat onze klanten dit van ons verwachten. Wij geloven dat ons voorbestaan komt vanuit de kwaliteit niet kwantiteit

Wij functioneren vanuit behoefte, voor ons is alles een uitdaging en nooit een probleem!

oplossing nodig bij een probleem? Wij zijn experts!

De waardering van www.tecflow.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 680 reviews.