Bel ons: +31 251 22 35 10

Gratis verzenden in Nederland over €25.00

Hoog olie verbruik

Veel motoren staan erom bekent dat ze veel olie verbruiken. Het komt voor dat er bij iedere 500km wel één liter olie toegevoegd moet worden. Dit komt over het algemeen omdat de olieschraapveren te nauw zijn en daardoor snel vervuilen.

Simpel te reinigen

Veel mensen met de bekende oliesleurpers zeggen er totaal geen last van te hebben. Ze geven aan op z’n tijd de motor te reinigen met een additief. Het beste om te

gebruiken is Tecflow Engine Flush. Dit is een additief dat bij de olie word toegevoegd. Na een half uur stationair te  hebben gelopen tapt u de olie af, vervangt u het olie filter en is het volledige olie compartiment gereinigd. Dit is een additief die de sludge en gom losmaakt en hiermee ook de olieschraapveer reinigt.

Dit kan bij vele motoren de oplossing zijn om het oliegebruik terug te dringen, heeft u een motor die hier om bekent staat is dit zeer zeker aan te raden.

BEter voorkomen dan genezen

Het is ook te voorkomen door Tecflow Ceramic Engine Protector aan de olie toe te voegen. Dit houd het olie compartiment goed schoon en beschermt de motor tot 50.000km.

Hoog olie verbruik

Door het motorcompartiment te reinigen reinigt u de olieschraapveren wat olie verbruik kan terug dringen

Sludge en vervuiling

Reinigt het motorcompartiment van al de sludge en vervuiling

Voor iedere olie wissel

ideaal voor een oliewissel om de nieuwe olie niet meteen te vervuilen

Hulp nodig bij het vinden van het juiste additief? Wij zijn experts!

De waardering van www.tecflow.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 680 reviews.