Bel ons: +31 251 22 35 10

Gratis verzenden in Nederland over €25.00

Welkom bij Tecflow

Tecflow in uw werk

Wanneer passie en professie samen chemie worden.

Sinds 1966 Specialist

Sinds 1966 Specialist

Van kennis tot product

Vanaf 1966 alleen gefocust op vervuiling in motoren en daar zijn wij nooit vanaf geweken.

Gespecialiseerd in het oplossen van koolaanslag op bijvoorbeeld kleppen en zuigerveren.

Focus op koolaanslag

Al vanaf 1966 doen wij niets anders dan producten ontwikkelen om koolaanslag tegen te gaan of snel te verwijderen. Hier slagen wij al meer dan 55 jaar in met zeer tevreden klanten.

Halveer uw voorraad

Al 55 jaar ontwikkelen wij onze producten voor en met garagehouders. Geen enkele garagehouder wilt veel voorraad en daarom maken wij ongelofelijk breed toepasbare producten.

Kennispartner

Niemand weet alles, maar samen komen we een heel eind. Veel verschillende motoren, veel verschillende problemen en samen komen wij eruit.

Meer klanten door Tecflow

Word een verkooppunt

Op onze website hebben we meer dan 200.000 Nederlandse bezoekers en vele daarvan kopen graag bij een expert en dat kunt u zijn

Meer klanten door Tecflow

Happy Cars, Happy Clients

Onze klanten

Had ooit een klant met haast, maar hij wilde nog wel even gauw een proefrit maken op een motor die op anderhalf van de vier cilinders liep vanwege twee jaar stilstand. Geen tijd om de carburateurs schoon te maken, dus in overleg met de werkplaatschef Tecflow in de tank gegooid. Na 10 minuten liep de motor weer als een zonnetje, proefrit geslaagd, motor verkocht. Paar jaar terug mijn eigen motor ook weer goed lopend gekregen na lang stilstaan, door dit spul in de tank te gooien en de motor gewoon stationair te laten draaien. Ruikt sterk naar chemische banaan.

Ron

Het heeft gewerkt bij mij zoals het wordt omschreven. Mijn auto liep niet helemaal lekker bij een koude start, nadat ik “speed cleaner” had toegevoegd, geen problemen meer gehad!

Tyler Garza

Ik had al eens (met lopende motor) gespoten met gewone Carbon Reiniger nadat ik het gasklephuis grondig had schoongemaakt. Toen ik ontdekte dat mijn probleem aan roetophoping lag heb ik nog eens met dit product doorgespoten. Er kwam een geweldige walm uit de uitlaat tijdens het wegrijden. Dan weet je gewoon dat de rommel uit het systeem is. Het is de Europese Seafoam.

Ron

Bij mij viel de turbo af en toe uit bleek vies te zijn kosten zouden 2000 euro zijn voor schoonmaken en nieuwe ketting dit spul gebruikt geen probleem meer gelijk nog maar dosis besteld 🙂

Rose Galler

Is uw garage er klaar voor?


(0251) 223-510

Bereikbaar 08:00 – 18:00

Address 1945DD, Alkmaarseweg 147A Beverwijk

Email info@tecflow.com

De waardering van www.tecflow.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 683 reviews.