Tecflow in uw werkplaats?

Gemak en kwaliteit zijn altijd de oplossing

Alles in 1 producten

Geen garagehouder heeft zin in een groot assortiment producten om kleine problemen op te lossen. Daarom heeft Tecflow producten ontwikkeld die tot meer in staat zijn dan 1 probleem op te lossen en hiermee de voorraad voor te minimaliseren en het werk gemakkelijker te maken.

Kwaliteit achter ieder product

Kwaliteit werkt gewoon makkelijker, dat weet iedereen die z’n handen vuil maakt in een garage. Om die reden leveren wij alleen kwaliteitsproducten om het werk voor een monteur leuker en makkelijker te maken.

Luisteren naar de klant

Wij maken producten die praktisch zijn voor u als monteur. Niet een injector cleaner, katalysator cleaner en ontvochtiger in de tank hoeven gooien en vervolgens de klant dit allemaal te moeten uitleggen maar gewoon 1 product die dit allemaal doet. Makkelijk voor u en goedkoper voor de klant.

Keramische vetten en bescherming

Wanneer de liefde voor de automotive branche groeit zoekt men ook verder naar perfectie. Tecflow vond perfectie in Keramische Smeermiddelen, want elke vorm van wrijving betekent slijtage en dat wilt iedereen voorkomen.

ONZE PRODUCTen

Keramische Smeermiddelen

De kracht van keramiek is dat het tot op moleculair niveau werkt en hiermee een buitengewone smering kan leveren.

Motor Reinigers

Een motor wordt gevoed door de brandstof en lucht. Vervolgens oefent de motor zijn kracht uit in de motorolie. Tecflow heeft 3 reinigers ontwikkeld om al deze trajecten optimaal te reinigen.

Service Producten

Wanneer u aan het werk bent is het belangrijk dat de producten waar u de hele dag meewerkt van een hoge kwaliteit zijn en u niet in de steek laten.

3 producten veel oplossingen

Brandstofsysteem

Van het ontvochtigen van de tank tot het reinigen van de katalysator, dat is wat onze Tecflow Speed Cleaner doet. Geen losse injector cleaner of katalysator reiniger meer, geen planken vol met losse reinigers maar 1 product voor het reinigen van het complete brandstofsysteem en meer.

Lucht inlaat reiniger

Het ontkolen van de motor kan een hardnekkige klus zijn, want dit zit in de meeste gevallen overal en is zwaar aangeslagen. Met Tecflow Engine Cleaner kunt u de motor al draaiend vanaf de luchtinlaat reinigen en hiermee het gehele motor traject reinigen. Tevens kunt u het product gebruiken op carburateurs, EGR kleppen of elk ander door kool aangeslagen onderdeel.

Engine Flush

Het reinigen van het motor compartiment vinden wij noodzakelijk voor het vervangen van de olie. Het is een kleine moeite met groot resultaat want, dit kan alleen al het verstoppen van de oliekanalen voorkomen.

Interesse in Tecflow ?

Onze Reinigers

Tecflow Speed Cleaner is een hoog geconcentreerde sterke brandstofsysteemreiniger die de brandstofpomp, carburator, injectoren, cilinderkoppen, zuigers, kleppen, turbo en meer reinigt.

Tecflow Engine Cleaner is een sterke reiniger en ontkoler die wordt toegepast via de luchtinlaat van de motor. Hiermee reinigt u op de meest sterke en effectieve manier de motor via de lucht inlaat.

Tecflow Engine Flush is een oliesysteem reiniger die alle door  motorolie gesmeerde delen in de motor reinigt, waardoor directe vervuiling van nieuwe olie na verversing door achtergebleven resten voorkomen wordt.

Onze Klanten

Interesse in Tecflow in uw werkplaats?

De waardering van www.tecflow.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 339 reviews.