Tecflow's blog

THP Engine
Automotive

De beste oplossing voor de THP-motorproblemen

Als u momenteel in een Mini, BMW, Citroën of Peugeot uit 2006-2016 rijdt, is uw voertuig waarschijnlijk uitgerust met een 1,4 l of 1,6 l THP-motor (Turbo Haute Pression), ook bekend onder de codenaam ‘Prince’.

Fuel Injectors Cleaners
Automotive

Brandstofinjectorreinigers

Om de principes van brandstofinjectorreinigers volledig te begrijpen, evenals waarom ze zo speciaal zijn, moet u eerst de basis van het brandstofafgiftesysteem leren. Ongeacht uw autojaar, merk of model, als het een elektronisch brandstofinjectiesysteem (EFI) gebruikt, moet het worden uitgerust met de volgende componenten:

Automotive

Brandstofsysteemreinigers en hoe ze helpen bij nieuwere GDI-auto’s

Elektronische brandstofinjectie was ooit een van de grootste innovaties op het motor gebied. Sinds 2018 implementeren steeds meer automerken de revolutionaire Gasoline Direct Injection (GDI) technologie in hun voertuigen. U vraagt zich misschien af, wat is GDI? Maar vooral: wat heeft het te maken met mijn auto of brandstofsysteemreinigers?

Automotive

Motor inwending reinigen maar hoe?

U voelt de behoefte om de motor van uw auto te reinigen maar weet eigenlijk niet hoe of waar u moet beginnen. Hiermee gaat Tecflow met 50 jaar ervaring u proberen te helpen de keuzen met u te maken.

Automotive

Brandstofsysteem reinigen met brandstof additieven

Net als een auto interieur moet de motor en het brandstofsyteem van een auto gereinigd worden maar dat zal wel lastig zijn of duur en zal wel bij een garage moeten gebeuren.

Het tegendeel is waar, het is makkelijk te reinigen met een brandstof toevoeging of ook we een additief genoemd. Het reinigt uw motor en alles waar de brandstof langs komt.

Automotive

Motor inwendig reinigen met Engine Flush

Veel motorische problemen kunnen worden veroorzaakt door slechte of vervuilde olie in de motor. Alle bewegende delen in een motor worden gesmeerd of bewegen in de motor olie. Wanneer deze olie vervuild is of vuil afzet op de bewegende en niet bewegende delen in de motor zorgt dit ervoor dat het minder soepel beweegt en dat zorgt weer voor slijtage.

Automotive

Rokende Diesel, hoog verbruik – Diesel Reinigen

Waarom stoot mijn diesel zwarte rook uit, verbruikt hij veel brandstof of loopt hij slecht? Dat is één van de grootste vragen die wij altijd krijgen en het antwoord is meestal vrij simpel, door vervuiling.

Categorieën
De waardering van www.tecflow.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 579 reviews.