Bel ons: +31 251 22 35 10

Gratis verzenden in Nederland over €25.00

Landbouw Mechanisatie

Zonder machines staat het hele boeren leven vandaag de dag stil daarom is het onderhoud in de landbouw machines essentieel om niet met lege handen te komen staan, hierin levert Tecflow de benodigde reinigingsmiddelen en smeermiddelen.

Optimale smering

Keramische Toevoeging

In de scheepvaart zijn de motoren van een ander kaliber dan bij automotive. De motoren zijn groter met meer cilinders en kunnen vele malen meer pk’s leveren.

In de landbouw zijn machines echte werkpaarden en er wordt ook van verwacht dat ze het altijd doen want zonder machines wordt er ook niks verdient.

In motoren die zulk zwaar werk leveren is smering van ongekend belang. Tecflow ontwikkelde een speciale keramische motorolie toevoeging om de smering te optimaliseren en de slijtage tot een minimum te brengen.

Deze keramische toevoeging maken wij speciaal voor uw motor zodat deze aansluit op de eigenschappen van de motor en daarmee een optimale smering realiseert.

Hoge Kwaliteit olie

Olie kent veel verschillende gradaties en dit is van groot belang bij zware motoren. Het gaat hier namelijk om de levensduur en betrouwbaarheid van de motoren die gedeeltelijk afhangen van smering.

Tecflow levert de hoogste kwaliteit motorolie voor de motor van uw landbouw voertuig. Samen met u kijken wij wat de eigenschappen zijn van uw motor en leveren wij een olie op maat. Dit is mogelijk om te leveren met de Keramische Toevoeging van Tecflow erin verwerkt om de optimale smering te kunnen realiseren.

Tecflow Special brandstof toevoeging

Brandstofsysteemreiniger

Zoals bij iedere verbrandingsmotor blijven er restproducten over na de verbranding van de diesel welke schadelijk kunnen zijn voor de motor. De kleinste vorm van vervuiling in de motor resulteert in het minder efficiënt werken van de motor. Denk hierbij aan:

  • Hogere olie- en brandstofverbruik
  • Hogere uitstoot
  • Verminderen van vermogen

Tecflow produceert speciaal voor uw landbouw machines een brandstof toevoeging voor het reinigen van uw motor welke tevens algen uit de tank verwijdert.

 

Algen in de diesel tank

Na loop van tijd loopt ieder bedrijf met een eigen diesel tanker of stilstaande landbouw machines tegen het probleem aan dat er zich vocht onder in de tank vormt en zorgt voor het ontwikkelen van algen. De algen kunnen de volgende problemen veroorzaken:

  • Verstoppen van de brandstoffilters
  • Vlokken en vervuilen van de brandstof
  • vervuild of verstopt verstuivers
  • Kan roest vorming in de tank en leidingen veroorzaken

De algen voeden zich aan aan de diesel en vermenigvuldigden zich in rap tempo onder in de diesel tank

Tecflow produceert speciaal voor uw tanker of landbouw machines  een brandstof toevoeging die toegevoegd wordt in de dieseltanker en vervolgens de algen verwijderd uit de tank. Doordat het product emulgeert met water voorkomt dit ook dat de algen zich weer opnieuw beginnen te nestelen in de tank.

Hulp nodig bij het vinden van het juiste additief? Wij zijn experts!

De waardering van www.tecflow.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 673 reviews.