Motor inwending reinigen maar hoe?

U voelt de behoefte om de motor van uw auto te reinigen maar weet eigenlijk niet hoe of waar u moet beginnen. Hiermee gaat Tecflow met 50 jaar ervaring u proberen te helpen de keuzen met u te maken.

Deel deze Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Onderhouden

Verbruikt uw auto iets meer brandstof dan dat hij hiervoor gebruikte,  iets minder vermogen of toch een beetje meer olie verbruik? Dit komt eigenlijk voor bij iedere auto en dat komt door vervuiling in de motor.  Dit komt al door lichte vervuiling en is simpel te verwijderen. Klik hieronder voor een simpele en korte uitleg hoe dat moet en welke product u nodig heeft.

Klik hier!

Vervuilde motoren

Is uw auto nou echt vervuild, kan dit uw auto op ten duur vele kilometers schelen. Een zwaar vervuilde auto start vaak slecht, loopt niet mooi stationair en bij gas geven ploffen de zwarte pluimen eruit. Voor diesels hebben wij al een speciaal verhaal klaar staan omdat dit nogal voorkomt dat leest u hier.

Klik hier voor de diesel.

voor benzine motoren vind u hier onder de oplossing. Hiervoor hebben wij 2 korte verhaaltjes.

Klik hier en hier nogmaals voor het reinigen van uw benzine motor.

Uw motoren spoelen (flushen)

In uw motor zit motorolie. Dit is voor het grootste gedeelte de koeling en smering van uw motor. In de olie beweegt alles zich voort en bouwt zich veel vervuiling in op. Ieder jaar vervangt de garage of u zelf de motorolie en dat is zeker beter voor de motor. Alleen in de motor bouw zich ook hopen vervuiling op en dat zit vast aan de wanden in het motorblok. Lees hieronder hoe dit makkelijk te reinigen.

Klik hier om uw motor te flushen

Dit is na onze mening de 3 manieren hoe u uw motor kan reinigen en onderhouden.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang updates en leer

More To Explore

THP Engine
Automotive

De beste oplossing voor de THP-motorproblemen

Als u momenteel in een Mini, BMW, Citroën of Peugeot uit 2006-2016 rijdt, is uw voertuig waarschijnlijk uitgerust met een 1,4 l of 1,6 l THP-motor (Turbo Haute Pression), ook bekend onder de codenaam ‘Prince’.

De waardering van www.tecflow.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 541 reviews.