Bel ons: +31 251 22 35 10

Gratis verzenden in Nederland over €25.00

Motoren

Iedere motorrijder kan niet wachten tot de bladeren weer aan de bomen hangen in plaats van op de grond liggen en de regen wordt ingeruild voor zonnestralen. Het begint te jeuken om na het warm rijden het gas  even goed open te gooien en te genieten van alle vrijheden die deze wereld kan bieden, want zo voelt het nou eenmaal.

Je motor staat niet alleen maar voor het verplaatsen van A naar B het staat voor je vrijheid, het is jouw motor die niemand anders zo goed kent als jij hem kent. Je wilt hem dan ook beschermen tegen alle narigheden die kunnen ontstaan en alle liefde geven die mogelijk is.

veroudering benzine

Benzine gaat jammer genoeg van daag de dag niet langer mee dan 90 dagen voor het “verouderd”. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor uw motor. Wanneer u dit wilt voorkomen adviseren wij een 2-takt of 4-takt brandstof toevoeging aan de brandstof toe te voegen.

Keramische Toevoeging

Om de ultieme smering en bescherming te garanderen is motorolie niet voldoende. Tecflow ontwikkelde in de loop der jaren verschillende keramische motorolie toevoeging die functioneert als keramisch pantser doordat het zich hecht aan het metaal, maar vanwege de ongekende smeringseigenschappen ook de ultieme smering kan leveren.

Brandstof Toevoeging

Iedere verbranding heeft een rest product en dat werkt ook zo bij het verbranden van benzine. De koolresten die overblijven in de motor zorgen ervoor dat de motor minder efficiënt loopt en kan de motor zelfs een aanzienlijk stuk van zijn levensduur kosten. Daarom heeft Tecflow een lijn brandstofsysteem reinigers ontwikkeld speciaal voor de  motor en scooter branche.

Hulp nodig bij het vinden van het juiste additief? Wij zijn experts!

De waardering van www.tecflow.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 673 reviews.